گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دیلی اکسپرس: انگلیس تعدادی نیروی نظامی به خلیج فارس اعزام کرده است

روزنامه انگلیسی مدعی شد که ارتش بریتانیا تعدادی از نظامیان ویژه خود را برای کمک به آمریکا برای مقابله با تهدیدات احتمالی به آبهای خلیج فارس اعزام کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 20
کد خبر: ۱۱۶۷۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، روزنامه دیلی اکسپرس انگلیس گزارش داد که ارتش این کشور به صورت محرمانه تعدادی نیروی نظامی ویژه خود را برای کمک به نیروهای آمریکایی به منظور آنچه که تهدید ایران خوانده شده، به خلیج فارس اعزام کرده است.

این روزنامه در گزارش خود آورده است، نیروهای ویژه ارتش بریتانیا به ناو گروه ضربت آمریکا در خلیج فارس ملحق شده تا در ماموریت حفاظت از کشتیهای تجاری که واشنگتن و متحدانش معتقدند از سوی ایران مورد تهدید قرار دارند مشارکت کنند.

ادعاهای مربوط به تهدید ایران در حالی بیان می‌شود که هیچ نشانه‌ای از سوی سازمانهای بین‌المللی و مستقل مبنی بر وجود تهدید در خلیج فارس علیه کشتیهای تجاری و سایر شناورها گزارش نشده است. برخی نمایندگان کنگره آمریکا نیز افزایش بی دلیل تنشها در منطقه غرب آسیا از سوی آمریکا را بدون دلیل خوانده و در این زمینه به شدت از دولت «دونالد ترامپ» انتقاد کرده‌اند.

ساندی تایمز در ادامه افزود: سرویس قایقهای ویژه(SBS) اکنون در حال تردد در کنار کشتیهای نفتکش انگلیسی هستند و آنها را در تنگه هرمز تا آبهای جنوب خلیج فارس اسکورت می‌کنند!

این گزارش می‌گوید که وظیفه SBS نظارت بر فعالیتهای نظامی ایران در اطراف جزیره قشم است، جاییکه معمولا نقطه اصلی استقرار قایقهای تندروی ایران است.

همچنین گفته شده است بالگردهای مرلین نیروی دریایی انگلیس که مجاز به پرواز بر فراز تنگه هرمز نیستند در دریای عمان این نیروها را جابجا می‌کنند.

دیلی اکسپرس به تعداد این نیروهای اعزامی اشاره‌ای نکرده اما گفته که دو گروه از نیروهای ویژه انگلیسی به خلیج فارس اعزام شده‌اند.

منبع: فارس
ارسال نظر